neXT BLog~~

20/03/2011.....pergimu sayang.......

aku dan suami...amek keputusan...kebumikan Arwah amani...di tanah perkuburan meru raya ipoh.....segala urusan diselesaikan di umah mak mertua aku..manjoi.....aku tgk amani macam tido jerk.....aku tgk..amani macam masih ada......aku macam xpercaya....yang kini,amani dah tiada....segalanya berjalan dengan lancar......di saat amani ingin dikapankan....ALLAHUAKBAR.....cantik..mmmm sayu jerk hati ni.....amani di bawa untuk disembahyangkan di masjid biru di manjoi....dan terus di bawa untuk dikebumikan...."amani,mama merelakan amani pergi...walaupun..sebenarnya mama nak sangat amani ada dengan mama....sebab amani kekuatan mama....apepun sayang,mama tahu....amani akan bahagia di sana nanti....jangan lupekan mama...sebab mama xkan sesekali lupekan amani....itu janji mama...bersemadi la dengan tenang...mama akan sentiasa datang menziarahi amani.....insya-ALLAH....satu hari nanti....kiter akan berjupe di sana.....mama akan rindukan amani"........................................

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam