neXT BLog~~

BeSh KOt JAdIK MAma...N bAba...;))

Amani dah pandai senyum..huhuhuh comey~!
weee....cam Xcaye KOt...dah ada anak....cam masih anak dara lg jerk ase...huhuhuh....yg besh nye...demi anak,sanggup jerk berjaga sampai kul bape....sanggup jerk bangun tak kira masa,sejak aku dah jadik mama nih,baru la aku tahu betapa dalamnye kasih seorg ibu pada anaknye....huhuhuhuhu.....just imagine la...aku nih dah la memang ada masalah pinggang,sejak aku belum kawen lg..kesan dr accident scooter dulu...huhuhuhu.....tup tap tup tap,dah ada anak..mestila kiter buat yg terbek kan....baby mucuk aku ni lak...jenis..nak org dodoikan..then dier nak aku peluk...so....secara automatiknye,demi anak tersayang,aku berdiri sambil dodoikan die...sampai mak aku bising,nanti nak anta pengasuh susah....kalu dah ajar dier tido camtuh la..pastu bising...pinggang aku tuh..nanti sakit...tapi aku tak kesah kot..aslkan anak aku..tido dgn nyenyak...tak sanggup nak dgr dier nangis....bukan maksud aku..aku xsuke..dier nangis...biler aku dgr dier nangis...aku rase kesian....cam sedih sangat...so..tak salah kot..aku nak manjakan anak aku sendiri kan...ehehhehe.....yg besh nyer lg...bby aku yg mucuk macin ni....ada style biler dier nangis..kekdg bunyi cam...ha...a"ha..a"ha...ehehe comey kan....pastu...dier nih...konpom aku tahu manjee...yg amat....mana taknye....walaupun xsampai sebulan lg...aku memiliki dier....aku cam dah paham..perangai die...bile time dier nak nyusu,eheheh jgn ler lmbt sangat..nak angkat dier ke..nak kasi dier susu ke...kalu tak.....ehehe dier nye ngamuk,lahai satu kampung ley dgr....pastu ley lak...biler kiter nak pujuk,dier jual mahal..eheheh bucuk tol....sampai la kiter pujuk dier bebetul,baru dier cool n baru la nak nyusu...ehehehh...apepOOn...xrugi sangat jadik seorg ibu ni.....


actullY TiMe nIh..amani atas pangkuan  mama..tp pic tak rotate..so imagine sendiri eh..;)


xder bezanye ngan jadik baba,biler aku tgk suami aku...huhuhu...rase jeles kekdg pun ada...mana taknye...asyik2 amani..ehehe..tp..biler pk balik,xke ngeks...anak sendiri pun nak jeles..ehehehe....tp...yg xbeshnyer suami aku nih...time amani tido la..dier akan mulakan operasinye,iaitu mengacau amani...eeeiiii geram pun ada...sian budak tuh,baru nak tido lena...dah kena gomoi...dah kena cium..ehehehe.....


tgk la..sian amani...ehehehe.........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan